دانلود گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت سازی خوشاب مشهد

مطالب دیگر:
📗ایکائو📗بررسی آسیب شناسی مبارزه با جرائم مواد مخدر در ایران📗بررسی جایگاه دیوان عالی کشور در نظام حقوقی ایران📗بررسی حدود و اختیارات و وظایف شورای نگهبان📗بررسی ساختاری تفاوت دیه زن و مرد در قانون جزایی ایران📗بررسی صلاحیت تکمیلی دیوان بین المللی دادگستری در توسعه حقوق بین الملل📗بررسی فرزند خواندگی در حقوق ایرن📗بررسی فصل 14 قانون خدمات کشوری و قانون استخدام کشوری📗بررسی ماهیت و جایگاه و آثار خطر در مسئولیت مدنی📗بررسی ماهیت و شرایط فعل زیانبار در مسئولیت مدنی📗بررسی وضعیت اقتصادی فقرا و ثروتمندان شهر شیراز با جرایم ارتکابی📗بررسی جرم سیاسی در حقوق ایران📗بررسی صدور جرم كارت پایان خدمت متقلبانه📗بررسی تابعیت در حقوق بین المللی خصوصی استرالیا📗بررسی تاثیر حذف یا احیا دادسرا در اطاله یا تریع در دادرسی📗بررسی تأثیر طلاق بر وقوع بزهکاری📗تاثیر فساد بر اقتصاد با تاكید بر جرم اختلاس و كمردرد📗مقاوم سازی خمشی تیرهای بتن مسلح مقاومت بالا توسط ورقهای FRP📗مقاله آموزشی ورزش در اسلام📗مقاله آموزشی اهمیت و تاثیر ورزش در نشاط و موفقیت
در این پست قصد معرفی فایل دانلود گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت سازی خوشاب مشهد را داریم با ما همراه باشید.
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه کمپوت سازی خوشاب مشهد
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیدجزییات بیشتر+دانلود

هيچ مي دانيد كنسرو براي اولين بار چه زماني و چگونه به عنوان يك روش نگهداري غذا ابداع شد؟ كلمه كنسرو از واژه يوناني "نسروا" به معني محافظت كردن گرفته شده است بنابراين مي توان گفت هدف از كلمه كنسروكردن در صنايع غذايي ايجاد شرايط ي است كه بتوان تحت آن شرايط محصول مورد نظر را براي مدت طولاني نگهداري كرد در نتيجه از نقطه نظر كلي تمامي روشهاي نگهداري مانند استفاده از حرارت سرما و مواد افزودني اشعه و ... در واقع نوعي روش كنسرو سازي بحساب مي آيد اما بعلت اينكه در كشور ما از ابتدا كار صنايع قوطي كردن مواد غذايي از كلمه كنسرو استفاده شده است عبارت كنسرو سازي فقط قوطي كردن مواد غذاييي را تعريف كرده و درواقع اين اصطلاح جانشين كلمه واقعي آن يعني نينگ يا تاينينگ شده است .

تاريخچه كنسرو سازي به سال 1790 كه دولت فرانسه با كشور هاي اروپايي در حال جنگ بود بر مي گردد در آن زمان طولاني بودن مسافت سبب شده بود تا داشتن غذايي سالم كه بتواند تا رسيدن به منطقه چنگي همان كيفيت اوليه اش را داشته باشد به مشكلي مبدل شود ناپلئون براي حل اين مشكل جايزه اي به مبلغ 12000 فرانك براي كسي كه بتواند اين مشكل را حل كند تعيين كرد اين جايزه تشويقي بود تا محققان گوناگون براي حل اين مشكل بسيج شوند اما اغلب اين فعاليت ها نتيجه رضايت بخشي در بر نداشت تا اينكه در سال 1798 قناد فرانسوي بنام نيكلاس آپرت كه امروزه بنام پدر كنسرو سازي معروف است با ابداع روش مناسبي مشكل را حل كرد و موفق به دريافت جايزه شد وي دريافت كه اگر مواد غذايي را در داخل قوطي سر بسته حرارت بدهد و پس از آن هوا به داخل آن نفوذ نكند زمان ماندگاري غذا به نحو چشم گيري اقزايش ميابد.

با ابداع اين روش مشكل نگهداري طولاني مدت مواد غذايي حل شده بود ولي علت اين مسئله هنوز نا معلوم بود گيلو ساك فيزيك دان معروف فرانسوي پس از آزمايشهاي متعدد به اين نتيجه رسيد كه محصولات گياهي و حيواني در اثر تماس با اكسيژن هوا در معرض فساد قرار مي گيرد ولي با قرار دادن اين محصولات در داخل قوطي هاي در بسته مي توان از اين امر جلوگيري بعمل آورد وي در گازهاي موجود در داخل كنسرو اهي توليد شده به وسيله آپرت اكسيژني نيافت و با استفاده از اين موضوع از نظريه خود دفاع كرد ئ چنين نظر داد آتش مخمر ها را عقيم و يا لااقل خنثي مي كند و وجود اين عوامل طبيعت مواد غذايي حيواني و گياهي را تغيير داده وا آنها را فاسد
مي كند.

آپرت نيز با بررسي هاي متعددي كه انجام داد به نقش دما در از بين بردن مخمر ها اشاره كرد و اظهار داشت كه اگر چه عمليات حرارتي نمي تواند تمايل محصولات غذايي به فاسد شدتن را براي هميشه از بين ببرد ولي مي تواند تا مدت مديدي از فسادشان جلوگيري مند آپرت در سال 1810 نتيجه تحقيقات خود را به صورت كتابي منتشر كرد به اين ترتيب اين صنعت در سايه تلاش هاي خستگي نا پذير آپرت با به عرصه ظهور گذاشت و اولين كارخانه كنسرو سازي بوسيله وي در فرانسه تاسيس شد و از آن زمان به بعد اين صنعت پيشرفت هاي مهمي را پشت سر گذاشت جالب است بدانيد " در كشورمان ايران اولين كارخانه كنسرو سازي در سال 1316 به منظور توليد كنسرو تن ماهي در بندر عباس تاسيس شد"

موقعيت جغرافيايي كارخانه:

اين كارخانه در مشهد – گلشهر ،خيابان شهيد آويني واقع درآويني 29 مي باشد كه مساحت آن 5000 متر مربع است و از آنجايي كه كارخانه هاي كنسروسازي اغلب با مواد غذ ايي و غذاهاي فاسد پذير سر كار دارند و در اين واحدها مقادير زيادي غذا آماده به مصرف انبوهي از مردم در شرايط مختلف مي رسد با اين که كارخانه از لحاظ فني داراي استاندارد هاي لازم می باشد كه اينگونه هم است و از آنجايي كه در اثر توسعه شهري و مسكن سازي اين كارخانه تقريبا در محدوده خانه ها قرار گرفته و حريم كارخانه شكسته شده مسائل فني كارخانه بيش از پیش اهميت بالايي پيدا كرده ولي اينگونه که بنده در محدوده كارخانه رفت و آمد داشتم زمينهاي كشاورزي زيادي اطراف كاخانه بود كه اين خود مهمترين فاكتور محل كارخانه كنسرو سازي كه شامل زمين كافي- قيمت مناسب و مقاومت كافي از لحاظ مكانيك خاك را دارا مي باشد همچنين در چند كيلومتري اين كارخانه ، كارخانه اي كه توليد كننده مواد شيميايي و گازهاي آلاينده و همچنين دامداري ها و مرغداري كه خود باعث انتقال بسياري از بيماري ها به انسان هستند نيست بعد از آنجايي كه گفتم مسكن سازي باعث شكستن حريم كاخانه كنسرو سازي شده پس نيروي كار با مهارت هاي لازم دررده هاي مختلف شغلي به راحتي در دسترس كارخانه است و از انجا كه كار اين كارخانه فصلي بوده و از اواخر ارديبهشت تا اواخر آبان بسته به بازار كار تا اواخر آذر به طول
مي انجامد پس بودن اين كارخانه در جايي كه نيروي انساني به راحتي در دسنرس است خود بيانگر موقغيت جغرافيايي مناسب كارخانه مي باشد كارخانه همچنين از آب چاه كه معمولا بهترين کيفيت را داشته؛استفاده كرده و در داخل خود كارخانه چندين چاه آب وجود داردو از آنجايي كه حريم كارخانه شكسته شده و ممكن است به خاطر زدن چاه های فاضلاب كه هر خانه براي خود در نظر گرفته آب چاه كارخانه در معرض آلودگي قرار گرفته باشد كه تقريبا این گونه هم هست كارخانه خود را مجهز به دستگاه هاي تصفيه آب نموده و اين خود نشان ازاهميت بهداشت در كارخانه است،اين واحداز لحاظ دسترسي به راه هاي ارتباطي مطمئن و خط تلفن – راه آهن – فرودگاه – بزرگراه و راه هاي آسفالته كاملا تامين است همچنين اين واحد همانطور كه گفته شده محلي است سرسبز پر از زمين كشاورزي،و از اين بابت كه هواي مطلوب و مناسبي را محيط كارخانه دارد مي تواند اظهار اميد واري كرد و اين كارخانه براي جلوگيري از آلودگي هوا و شكايت ساكنان محل، سوخت خود را از مازوت به گاز طبيعي تغيير داده كه اين خود، كارخانه را مطابق با استانداردها قرار داده و از آنجايي كه اين كارخانه در حريم شهري وارد شده،خود منبع درآمدي براي مردم اين منطقه است و از لحاظ اقتصادي نزديك بودن به بازار مصرف كه خود شهر مشهد و شهر هاي اطراف آن است و همچنين دسترسي به منابع وابسته به خود كه از حساس ترين مسائل است .

اين كارخانه شامل نگهبانی است كه در ابتداي ورودي كارخانه وجود دارد و درب آن از خيابان شهيد آويئني 27 گشوده مي شود،آزمايشگاه كنترل كيفيت واحد كار آموز ي بنده بوده است و پشت و زير آزمايشگاه حوضچه هاي آب وجود دارند كه چاه هاي كارخانه در اين قسمت هستند سمت راست آزمايشگاه كنترل كيفي اتاقكي ساخته شده كه مربوط به باسكول و فرد تعيين شده براي اين كار است و بعد سمت راست اين باسكول انبار نگهداري محصولات توليد شده است در ادامه اين انبار مي رويم به قسمتي كه محل نگهداري و تعمير ليفتراك ها است ودراين قسمت فردي مسئول رسيدگي به ليفتراك ها است ، ليفتراك وسيله اي كه با آن جعبه هاي به وزن يك يا دوتن را جابجا مي كنند دفتر مديريت كارخانه در داخل واحد توليدي كارخانه كه مشرف به همه قسمتهاي توليدي كارخانه است و رئيس كارخانه از آنجا توسط بلند گو و دوربين هايي كه در محوطه توليدي كارخانه نصب شده است كارگر ها را كنترل ميكند در ادامه اين واحد توليدي واحد ديگهاي بخار وجود دارد كه بخار لازم تونل بخار و ساير قسمتها را تامين مي كند كه اين قسمت را در قسمت هاي انرژي به طور كامل توضيح داده ام همچنين بعدازاين واحد واحدديگري كه به توليد كمپوت گيلاس و رب مي پردازد وجود دارد كه اين قسمت را در قسمت خود توضيح مي دهم و سالني هم مربوط به بسته بندي مواد است و روي هم رفته حدود 140 نفر كار در اين واحدكارميكنند.

بررسي واحد از لحاظ جرم:

ازآنجايي كه اين واحدتوليدي روزانه به طور ميانگين 29- 35 تن گيلاس وارد ميكند و به ازاي هر يك كيلو گيلاس 4 قوطي 470 گرمي كمپوت وارد بازار كار مي كند حتي بدون اينكه محاسبات عددي دقيق انجام دهيم و با محاسبات سر انگشتي كه هر قوطي كمپوت به قيمت ميانگين 1000 تومان بدست توزسع کننده ميرسد وهر كيلو گيلاس بين 2000 – 1800 تومان خريداري مي شود با احتساب مواد غير قابل استفاده گيلاس مثل دم گيلاس و گيلاس هاي خراب كه به ازاي هر كيلو 200 گرم مي باشدمتوجه ميشويم كه از لحاظ اقتصادي اين كارخانه بدون اينكه متوجه ضرري باشد سود دهي خوبي دارد و اگر نموداري از محصولات و مواد اوليه رسم كنيم متوجه می شود كه هميشه سير صعودي خواهم داشت.

فهرست مطالب:

مقدمه

موقعيت جغرافيايي

بررسي واحد از لحاظ جرم

بررسي واحد از لحاظ انرژي

تعاريف و اصطلاحات

نمودار جريان مواد

آزمايشگاه كنترل كيفيت

1-سالم بودن قوطي

2-بو

3-رنگ

4-مزه

5-وزن ميوه آبكش شده

6- اندازه گيري غلظت شربت

7- شفافيت شربت

8-درصد پری

9-يكنواختي

10-ph

خط توليد

واحد توليد قوطي

1- دستگاه قيچي

2- دستگاه برش

3- دستگاه سودرونيك

4- دستگاه جوش الكتريك

5- دستگاه لاك ثانويه

6- كوره

7- دستگاه فلنچر

8- دستگاه در بندي

9- پرينتر

10- بسته بندي

11- توليد درب قوطي

ذکر مسائل و مشکلات و راه حلهای آن

نتیجه گیری

منابع علمی

شامل 29 صفحه فایل WORD قابل ویرایش


برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیدجزییات بیشتر+دانلود